logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
25.01.2020
Redakce

Věřím, že extraligu udržíme, řekl po utkání Jan Kolář

Pardubice - Diváci v enteria areně viděli výhru Východočechů nad soupeřem z Brna v poměru 4:2. Velkou radost z úspěchu měl kapitán Jan Kolář, který po zápase neopomněl na skvělé fanoušky Dynama a kvitoval zlepšený výkon svého celku.

Topstory video.

„Takový zápas jsme potřebovali strašně dlouho," byl po utkání viditelně spokojený kapitán Jan Kolář. „Poslední týden deset dní jsme k tomu směřovali. Jak prací na tréninku, tak posledními zápasy a teď jen musíme věřit, že se štěstí nakloní k nám. Výkon je zlepšený, týmový. Myslím, že všichni vidí, že bojujeme a makáme. Věřím, že ligu udržíme," uvedl nejproduktivnější bek Dynama.

„Nepropadáme a tlačíme se do branky, což v minulých zápasech chybělo. Konečně jsme dali více než dva góly, koncovka nás trápila. Na dva góly jsme nebyli schopni vyhrát," hledal příčiny dnešního úspěchu.

Koláře také potěšil příchod zkušených hokejistů jako jsou Svačina s Vondrkou: „Přišli zkušení hráči a ostatní, co nemají tolik zkušeností, tak vidí, jak se na ledě pohybují. Něco si řeknou a ten výkon se nabaluje. Není to jako předtím. Začíná se to obracet, jsme zodpovědní a soupeře nepouštíme do laciného vedení."

Důležitou zprávou pro pardubického kapitána je, že Kousal se rozhodl zůstat u Východočechů. „Bylo to vidět, že když se vrátil, tak hra šla nahoru. Je super, že tu s námi zůstane. Strašně důležití jsou i fanoušci. Vidí a cítí, jak do zápasu jdeme a když hrajeme dobře, makáme a hrajeme srdcem, tak nám pomůžou," dodal na závěr.