logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
06.11.2019
Redakce

Pavel Kantor: Těším se na skvělé fanoušky

Pavel Kantor včera podepsal smlouvu s Dynamem do konce sezony. Letošní sezonu začínal na britských ostrovech v týmu Sheffiel Steelers. V Mountfieldu HK tvořil brankářskou s Ondřejem Kacetlem.

Topstory video.

„Posledních čtrnáct dní jsem byl bez angažmá a trénoval jsem v Českých Budějovicích, odkud pocházím, a čekal jsem na nějakou příležitost a ozvaly se Pardubice. Spojil jsem se s generálním ředitelem Pardubic a také jsem mluvil s Radkem Bělohlavem a dopadlo to," okomentoval svůj příchod na východ Čech.

Nejvíce se těší na atmosféru a pardubické fanoušky. „Moc se těším. Vím, že tu jsou skvělí fanoušci. Hrál jsem tu docela dost utkání proti Pardubicím a vždy tu bylo opravdu hodně fanoušků i když se třeba Pardubicím moc nedařilo. Na to se těším ze všeho nejvíce, protože každý chce hrát před lidmi," dodal Pavel Kantor

Během svého působení v Hradci Králové tvořili brankářskou dvojici s Ondrou Kacetlem. „S Ondrou jsme spolu byli dva roky v Hradci a obě dvě sezony dopadly, si myslím, velmi dobře pro tým. Doufám, že na tuto spolupráci navážeme a vždycky alespoň jeden z nás bude chytat tak, aby pomohl týmu k vítězství," dodala nová posila Pardubic.