logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
06.08.2020
Redakce

Oslavy 20 let Pardubického kraje pokračují v Hlinsku, Dynamo nebude chybět

Letní festival na oslavu 20 let Pardubického kraje pokračuje v sobotu 8. srpna v Hlinsku. Místní Orlovna během odpoledne nabídne bohatý program, jehož součástí bude také pardubické Dynamo, za které přímo na místo dorazí Jan Kolář a Radoslav Tybor.

Stejně jako o týden dříve v Moravské Třebové, kde celý letní festival pardubického kraje odstartoval, začne oficiální část programu ve 14:00. Kromě vašeho oblíbeného Dynama se můžete těšit na regionální potraviny, ukázky záchranných složek, automobilové simulátory nebo letní kino s pohodlnými lehátky.

Stánku Dynama bude opět dominovat nová střelnice, ve které si budete moci vyzkoušet, jak těžké je prostřelit Pavla Kantora. Ve fanshopu si pak můžete pořídit poslední kolekci fanouškovského oblečení nebo suvenýry s motivem #ZpatkyDoSedla.


Kolem páté hodiny dorazí na místo nejen hráči Kolář s Tyborem, ale také asistent trenéra Michal Mikeska nebo legendární Vladimír Martinec. Na hlavním pódiu s nimi proběhne od 17:30 veřejná diskuse, po které dojde na autogramiádu, selfíčka nebo osobní popovídání.

O hudební doprovod se během odpoledne postarají skupiny Polarita, The Bugles (Beatles revival) a Sabrage. Od půl desáté večer pak bude v rámci letního kina promítán film Yesterday. Vstupné na celou akci je zdarma.