logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
27.11.2022
Redakce

Informace k utkání s Kometou Brno

Dynamo vyrovnalo dvanácti výhrami v řadě klubový rekord a v neděli jej může na domácím ledě překonat. Do Pardubic totiž zavítají hokejisté Komety Brno. Šlágr 23. kola Tipsport extraligy začíná v pardubické enteria areně v 17:00. Bližší informace k utkání, speciálním opatřením, možnosti parkování, doprovodném programu i další podrobnosti najdete ve článku níže.

Vstupenky
Vstupenky na utkání s Kometou jsou k dostání online ZDE. Souběžně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty budou v neděli otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 do 17:00.

Doprava
Na základě aktuálních prodejů vstupenek je pravděpodobné, že utkání bude vyprodané. V souvislosti s tím vyzýváme fanoušky, aby na hokej vyrazili s předstihem. Vyhnete se tak možné dopravní špičce. Včasným příchodem navíc nikomu z návštěvníků nenarušíte jeho sportovní zážitek.

Speciální opatření
Policií České republiky bylo utkání Dynama s Kometou Brno označeno jako rizikové. Klub se chce vyhnout případným komplikacím, které by mohly narušit poklidný průběh utkání. Při zápase tak budou probíhat bezpečnostní kontroly. Dále bude platit zákaz vnášení jakéhokoli občerstvení včetně nápojů do hlediště. Pro sektor určený hostujícím fanouškům bude zřízen samostatný stánek s občerstvením. Je nutné dodržovat návštěvní řád enteria areny (naleznete ZDE).

Do haly ja zakázáno vnášet jakékoli zbraně, pyrotechniku apod. Používání pyrotechniky ve městě zakazuje městská vyhláška.

Hokejový klub Dynamo Pardubice upozorňuje, že na jižní tribunu (sektory 101, 115 a 216), která je určena pouze pro domácí fanoušky, nebudou z bezpečnostních důvodů vpuštěni příznivci hostujícího týmu. Objeví-li se ve výše uvedených sektorech fanoušek s klubovými symboly Komety Brno, bude pořadatelskou službou vyveden z prostorů enteria areny. Všechny další sektory kromě těch s označením 101, 115, 201 a 216 jsou určeny k sezení. Vstupenka opravňuje návštěvníka sledovat dění v enteria areně pouze ze sektoru, který je na vstupence vyznačen.

Pro fanoušky hostujícího týmu bude zřízen separátní vstup.

Místa pro vozíčkáře jsou již obsazena.

Parkování
Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání zůstává parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete ZDE. V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup
Brány stadionu se standardně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Kniha Dynamo Bez frází
Dynamo zahájilo oslavy 100 let od založení klubu a v souvislosti s nimi vydalo ve spolupráci s projektem Bez frází knihu „Dynamo Bez frází.“ 16 unikátních příběhů legend pardubického hokeje baví během prvních týdnů prodeje laickou i odbornou veřejnost. Patnáct minut před startem zápasu navíc dojde ke křestu knihu, kmotrem bude Martin Dejdar.

Knihu Dynamo Bez frází si můžete před utkáním a v jeho průběhu zakoupit ve fanshopu v enteria areně a také na dvou dalších speciálních prodejních místech. Jedno najdete u hlavního vchodu za jižní tribunou, druhé za sektory 204 a 205.

Merch Dynamo 100
I tentokrát bude ve fanshopu v enteria areně dostupný klubový merchandising s motivy jubilejní sté sezony. Chybět nebude ani celá řada doplňkových předmětů s motivy Dynama.

Dynamo Magazín
Ve fanshopu enteria areny budete moci i tentokrát zakoupit čtvrté číslo Magazínu Dynamo. Dočtete se v něm o společném setkání bratrů Musilových na východě Čech, příběhu Michala Hrádka nejen o hokejovém životě, kariéře Lukáše Radila a mnohém dalším. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Občerstvení
Vedle tradiční zápasové nabídky můžete navštívit také nedávno zařazený sladký bar s možností zakoupení kávy. Ten bude dostupný pod Restaurací Hattrick hned za severní tribunou.

U sektorů 203 a 204 bude k dispozici speciální Beerjet pivní pípa, která umožňuje velmi rychlé čepování piva a logicky také rychlejší odbavení.

Na všech stáncích budou dostupné platební terminály.

Přestávkový program
Dynamo chce v průběhu jubilejní sté sezony ocenit významné hráče klubu. Během první přestávky nedělního utkání s Brnem si připomeneme dvojnásobného ligového šampiona s Dynamem Jiřího Cetkovského.

Během první přestávky proběhne také tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu - Tatra Mléko. O jejích pravidlech i průběhu bude fanoušky instruovat speaker Dynama Jirka Vondra.