logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
02.12.2022
Redakce

B-tým bude bojovat o důležité body v Šumperku

Dynamo B v sobotu sehraje další zápas o důležité prvoligové body. V rámci 26. kola zajíždí svěřenci Václava Baďoučka na led rozjetého Šumperka. Zápas začíná v 17:00.

Pardubické rezervě se nedaří, přes vyrovnané výkony jí chybí větší efektivita v zakončení. Naposledy Dynamo B nestačilo ve středu na Jihlavu, když pardubičtí nejprve ztráceli dvě branky, následně manko smazali, ale Dukla si v posledních deseti minutách vzala náskok zpět a odvezla si tři body. Roli hrály v zápase také přesilovky, oba týmy využily dvě.

„Dneska je pro mě zklamání to, že po padesáti minutách, kdy jsme se soupeřem prali a bojovali s nepříznivým stavem, jsme dokázali vyrovnat na 2:2, ale poté jsme nedisciplinovaností některých hráčů přišli minimálně o jeden bod,“ hodnotil zápas Václav Baďouček, hlavní trenér Dynama B.

Příští soupeř B-týmu, Šumperk, má v poslední době dobrou formu. Ve čtyřech předcházejících duelech si Draci připsali tři výhry a bodovali také ve středu na ledě Poruby. S lídrem Chance ligy nakonec prohráli 4:3 v prodloužení.

„Do každého zápasu se snažíme jít s tím, že chceme urvat nějaký bod. Do Poruby jsme přijeli se stejným záměrem – odmakat utkání, což se nám povedlo. Proti těžkému soupeři jsme smazali dvougólové manko, ale mrzí nás, že jsme pak vzhledem k vývoji nezískali extra bod v prodloužení,“ řekl k utkání v Porubě Lukáš Majer, hlavní trenér Šumperku.

V tabulce jsou Draci se ziskem 32 bodů na 11. místě. Dynamo B je na poslední příčce, na třináctou Slavii ztrácí šest bodů a na ledě Šumperka potřebuje bodovat. Zápas 26. kola Chance ligy začíná v sobotu 3. prosince od 17 hodin, živě jej můžete sledovat na Hokejka TV.