17.11.2019
Redakce

Zápas jsme si měli pohlídat, litoval Beran

Vítkovice - Již ve druhém zápase po návratu do Dynama Pardubice dokázal útočník Matěj Beran vstřelit svoji první branku. Jeho trefa poslala pardubické hokejisty na ledě Vítkovic do vedení, nakonec ale stačila "jen" k zisku jednoho bodu.

Útočník Matěj Beran se poprvé v letošním extraligovém ročníku prosadil, v dresu Dynama mu na úvodní trefu stačila dvě utkání. Velkou radost ale po utkání neměl. Pardubice totiž neudržely dvoubrankové vedení a na závěr padly i v nájezdovém rozstřelu. „Měli jsme si zápas pohlídat. Sice jsme udělali chyby, ale to se prostě stane. Měli jsme vyhrát," litoval autor první branky Dynama na vítkovickém ledě.

V Ostravě se Pardubicím dlouhodobě nedaří, první letošní zápas na jejich kluzišti mohl prokletí zlomit. Nestalo se. „Je to pro nás velká bodová ztráta," uvědomuje si Beran. Šance vylepšit bodový zisk dostanou Pardubičtí zase v pátek, doma totiž hostí hráče ze Zlína. Do té doby dostane Matěj Beran na aklimatizaci ještě dostatek času: "Jsem moc rád, že mi Dynamo dalo znovu šanci k nim jít. Moc si jí vážím," děkoval Matěj Beran.