12.11.2020
Redakce

Vydražte podepsané dresy ze stříbrného Generali Česká Cupu!

Generali Česká Cup byl letní turnaj, kterého se v srpnu a září zúčastnilo všech 14 extraligových a dva prvoligové celky. HC Dynamo Pardubice v něm dokráčelo až do finále a fanoušci nyní mají možnost získat originální hrané dresy i s podpisem hráče ve speciální aukci!

Turnaj byl náhradou za neuskutečněné play-off sezony 2019/2020. Byl to výjimečný turnaj ve výjimečné době. Dynamo se v rámci skupiny C utkalo postupně s Kometou Brno, HC Olomouc a Mountfieldem HK. Ve vyřazovací části pak narazilo na PSG Berani Zlín a ve finále se muselo sklonit před HC Oceláři Třinec.

Od 12. listopadu běží aukce podepsaných dresů HC Dynamo Pardubice z Generali Česká Cupu. Vyvolávací cena všech trikotů, které jdou do dražby, je 990 korun. Většina z dresů je hráčem, jenž ho nosil, podepsán. Minimální příhoz činí 50 korun, maximální 500 korun.

Kompletní soupis dresů a pravidla aukce naleznete na webu sportovniaukce.cz.

Aukce skončí 6. prosince ve 20:00. Po jejím ukončení bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky.

Dresy si budete moci po předchozí domluvě převzít osobně, v případě, že jej budete chtít poslat poštou, platí kupující 200 korun za poštovné a balné.

Aukci dresů naleznete zde