25.09.2020
Rudolf Novák

Vítězství jsme si nezasloužili, tvrdí Pavel Kantor

Olomouc – Dynamo ani ze druhého výjezdu nové sezony body nepřivezlo, tentokrát se nezadařilo na Hané. Podle brankáře Pavla Kantora nebylo utkání proti Olomouci vůbec snadné a zaslouženě si body připisuje soupeř. Přes zaváhání u první branky pardubický brankář odchytal solidní utkání, přesto musel na konci skousnout nepříznivý výsledek.

Z Hané si Pardubice body neodvezly, podle Kantora za to může neplnění plánu a svádí vinu i na sebe. „Moc jsme neplnili plán, který jsme měli, rozhodovaly detaily. První gól byl můj, to byla střela, která plavala a mně to propadlo ani nevím kde.“

Pardubicím chybí v nové sezóně důraz v útočném pásmu a to se podepisuje na neproměněných šancích. „Je to tak, málo chodíme před bránu a my to víme. Jednou jsme tam šli a padl z toho druhý gól. Je vidět, že to funguje,“ popisoval lék na zatím nepříliš pozitivní produktivitu.

Brankář Pavel Kantor také reagoval na vynucené snížení platů, za které může současná pandemie. „Nikdo by určitě nebyl šťastný za snížení platu, ale situace je jaká je a musíme se s tím smířit každý po svým,“ popsal.

Další utkání čeká pardubické Dynamo již v neděli, do Pardubic tentokrát dorazí Zlín. Podaří se pardubickému celku navázat na první domácí duel a ukořistit další body do tabulky Tipsport extraligy?