26.11.2019
Redakce

Těžký zápas, líčí unavený Kantor po premiéře. Za uloupený bod je rád

Liberec - Po konci Jakuba Štěpánka v dresu pardubického Dynama sáhlo vedení po Pavlu Kantorovi, který v úvodních duelech kryl záda svému brankářskému kolegovi. Nyní ale přišla jeho chvíle. Na ledě Bílých Tygrů si odbyl povedenou premiéru v dresu Pardubic, která však nakonec stačila na zisk "pouze" jediného bodu.

V liberecké aréně byl pod palbou, domácí favorit měl výraznou střeleckou převahu, za pětašedesát minut hry šlo na Kantora šestatřicet střel. Premiéra jako hrom. „Podařily se mi chytit první střely a obrovskou šanci, kdy jsem betonem vykopával puk z prázdné branky. Začal jsem si věřit," popisuje úvodní okamžiky v dresu Dynama Pavel Kantor.

Pardubický tým dotáhl řadou úspěšných zásahů až do prodloužení a samostatných nájezdů, únava na něm, těsně po zápase, byla znatelná. „Byl to těžký zápas, po prodloužení jsem byl zavařený. Nebyl by to problém, jenže jsem měsíc a půl nechytal, na tréninku můžete makat, jak chcete, ale zápas vám to stejně nenahradí," popisoval gólman Dynama.

Hosté dvakrát vedli, nakonec berou ze zápasu bod. Přesto s ním panuje z Kantorovy strany spokojenost: „Máme za sebou šňůru nepovedených zápasů, stáli jsme proti týmu, který doma hraje velmi dobře. S uloupeným bodem můžeme být spokojeni," uzavřel.