24.07.2024
Redakce

Spustili jsme nový WhatsApp kanál klubu! Připojte se a odebírejte novinky mezi prvními

Další možnost komunikace mezi klubem a fanoušky je tu! Spustili jsme WhatsApp kanál Dynama! Po připojení do kanálu vysílání si můžete být naprosto jistí, že budete o všem vědět mezi prvními. Neutečou vám žádné informace o zápasech, novinkách v klubu, nebo nových posilách! Čeká na vás navíc také obsah, který na webu nebo jiných sociálních sítích klubu nenajdete.

PŘIPOJTE SE UŽ NYNÍ

Kanály v aplikaci WhatsApp nabízejí způsob, jak přímo jednoduše, spolehlivě a soukromě dostávat důležité aktualizace a informace. A to všechno v aplikaci, kterou už mnoho z vás vlastní! Přímo ve WhatsAppu tedy můžete, kromě zpráv od přátel a kolegů, odebírat také informace od vašeho oblíbeného klubu.

Po připojení do kanálu vysílání si tak můžete být naprosto jistí, že budete o všem vědět mezi prvními! Přímo do vašeho telefonu nebo počítače dostanete aktuální informace k zápasům i novinkám v klubu. Jako první budete vědět také o plánovaných akcích, kterých nás i v nové sezoně čeká hned několik. Dostanete také možnost zapojit se do anket, pomocí kterých nám poskytnete zpětnou vazbu nebo pomůžete vyřešit důležité otázky.

„S fanoušky komunikujeme na Facebooku, Instagramu, X, TikToku, YouTube, v aplikaci HC Dynamo a nyní se přidává také WhatsApp. Snažíme se cílit na lidi, kteří nepoužívají, nebo nemají čas používat sociální sítě a WhatsApp je jejich hlavním komunikačním nástrojem na internetu. Doufáme, že tímto způsobem dokážeme dostat informace z klubu k ještě většímu počtu lidí," říká ke spuštění kanálu head of communication Jan Mroviec.

Jak se připojit?

Odebírat kanál můžete jednoduše před tento ODKAZ. Po zobrazení kanálu stačí kliknout v pravém horním rohu na tlačítko "Odebírat."

Další možností je přímo v mobilní aplikaci WhatsAppu kliknout na záložku "Aktuality" v levém spodním rohu. Následně stačí vyhledat HC Dynamo Pardubice a kliknout na tlačítko odebírat. Pokud používáte WhatsApp ve webovém prohlížeči, kanál Dynama naleznete pod záložkou "Kanály" v nabídce v levém sloupci.

Doporučujeme také zapnout si notifikace, ať jste opravdu mezi prvními, kteří se nejnovější informace dozví! Stačí kliknout v kanálu do horního panelu na logo Dynama a vypnout tlačítko "ztlumit."