27.09.2019
Redakce

Recept na juniorskou jízdu? Žádná zranění a kvalitní brankář, tvrdí trenér Král

PARDUBICE — Šest zápasů, žádná porážka, průběžné první místo. Junioři Dynama Pardubice v Turnaji O Pohár DHL předvádí úchvatné výkony založené na kvalitní obraně - hned čtyřikrát totiž nedostali více než jednu branku! Kde tkví úspěch mladíků Dynama, to jsme rozebírali s hlavním trenérem Richardem Králem.

Po šesti kolech má Dynamo na kontě sedmnáct bodů, jediný Litvínov dokázal pardubickým juniorům sebrat alespoň bod. Start z říše snů však trenéři nechtějí příliš přeceňovat. "Podobně úspěšný začátek jsme si nepředstavovali. Nicméně hra někdy skřípala, je vidět, že jsme na začátku. Sedá si to," popisuje trenér Richard Král.

A kde tedy hledat recept na dosavadní jízdu? "Nikdo není zraněný, výborné výkony podává gólman a jsme spokojeni s hrou hráčů mladšího ročníku," chválí hlavní kouč.

Současnou formu Pardubic prověří hned následující zápasy. V nejbližších dnech se Dynamo představí na ledě Sparty a Slavie, následně doma hostí rakouský Salcburk. "Zejména Sparta je opravdu těžký soupeř. Jako každý rok se chceme dostat do play off a následující zápasy ukážou, jak na tom doopravdy jsme," tvrdí Richard Král.

Více videí Dynama Pardubice naleznete na klubovém YouTube kanále.