25.09.2019
Redakce

Radek Bělohlav: Tréninkový plán máme nabitý

Hokejisté Dynama mají za sebou čtyři utkání nové sezony a s jednou výhrou jsou na dvanáctém místě tabulky. V neděli odehráli první derby s Mountfieldem HK s konečným skóre 1:2.

První východočeské derby v Tipsport extralize to bylo i pro Radka Bělohlava. „V neděli už na parkovišti jsem viděl, že na derby se připravují i bezpečnostní složky, ale podle zkušeností kolegů to tentokrát nebylo tolik vyhrocené. V létě, během přípravy, zápasy měly větší nádech derby než teď. Na druhou stranu, byl skoro plný stadion, skvělí fanoušci a to je vždycky parádní,” ohlédl se za posledním utkáním asistent trenéra.

Nyní se už ale Východočeši připravují na nadcházející páteční utkání s HC Olomouc. „I v tomto týdnu máme stejný režim a systém jako v těch předchozích. Myslím si, že tréninkový plán je dobře připravený, zaměřený nejen na trénink, ale i na regeneraci” řekl asistent trenéra.

„Po nedělním utkání jsme v pondělí měli trénink a regeneraci. Hráči dostali volno až v úterý. Ve středu jsme začali zapracováním a poté posilovnou. Poté následoval trénink na ledě, regenerace a výklus. Na závěr tréninkové jednotky ještě další regenerace. Čtvrtek začínáme ranní poradou, která bude zaměřená přímo na páteční utkání s Olomoucí. Po tréninku na ledě nás čeká ještě jedna porada. Takto se ještě speciálně připravujeme na situace, které na ledě trénujeme. V pátek nás čeká ještě trénink a před odjezdem třetí porada, která už je zaměřená přímo na soupeře,” doplnil Radek Bělohlav.