28.01.2021
Redakce

První gól nás nezlomil, rozhodla chyba v závěru, lituje Patrik Poulíček

Ani ve druhém domácím utkání v řadě se Pardubicím nepodařilo vyhrát. A opět šlo o těsnou porážku s velmi vyrovnaným průběhem. Dynamu proti Liberci nepomohla využitá přesilová hra v první třetině, kdy se o gól postaral důraznou hrou před brankovištěm Patrik Poulíček.

Dynamo se dostalo díky využité přesilové hře v podání Patrika Poulíčka do vedení, Bílí Tygři ale ještě před koncem první třetiny stačili srovnat. „Škoda, že jsme inkasovali chvíli před koncem, ale nerozhodilo nás to. Dostali jsme to sice na konci první dvacetiminutovky, ale nemyslím si, že by to byl nějaký okamžik, který by nás zlomil,“ měl po utkání jasno jediný pardubický střelec v zápase.

Pardubice proti silnému Liberci odehrály vyrovnané utkání, které ovšem rozhodla chyba před rozhodujícím gólem. „Rozhodla naše chyba pár minut do konce utkání, kdy jsme inkasovali gól a ztratili jsme tím tak body na rozdíl od toho, abychom je získali,“ zhodnotil zápas útočník Dynama.

Po vyloučení libereckého Birnera v 57. minutě dostal domácí tým ještě možnost přesilové hry, ve které mohl nepříznivý stav vyrovnat. „Nesehráli jsme to úplně nejlépe a dostali jsme se tam jen k jedné dobré střele. Moc se nám to nepovedlo a Liberec to už jen ubránil,“ zakončil pozápasový rozhovor Patrik Poulíček.