06.08.2021
Redakce

Proti Vítkovicím nastoupíme v úterý ve velké hale! Vstupenky v prodeji

Druhý domácí zápas sezony odehrají naši hokejisté již ve velké hale enteria areny. V úterý 10.8. budeme od 17:00 hostit Vítkovice, a bojovat o třetí výhru na Letních hokejových hrách v řadě. Cena jedné vstupenky je 150 Kč.

Fanoušci, kteří po konci minulé sezony zvolili kompenzační balíček #PomohlJsem, si mohou vybrat vstupenku zdarma na webu ZDE. Prokáží se zadáním ID své loňské permice.

Prodej vstupenek pro ostatní fanoušky bude probíhat ONLINE ZDE a také na pokladnách enteria areny. Pro děti do 120 cm je vstup zdarma, musí sedět na samostatném sedadle.

Otevírací doba pokladen:
Pondělí: 9 – 12
Úterý: 12 – 17

Pro diváky bude otevřena východní tribuna, všechna místa budou k sezení a neoznačená. Návštěvník si tedy po příchodu může vybrat jakékoliv volné místo na východní tribuně, z důvodu vládních protiepidemických nařízení je nutné, aby všichni diváci byli usazeni, stání na tribuně není možné. Jižní tribuna nebude z důvodu vládních protiepidemických opatření otevřena. Vstup do enteria areny bude možný pouze hlavním vchodem, arena bude otevřena od 16:00. Po vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95.

Tělesně postižení fanoušci na vozíčku mají vstup zdarma stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem buď e-mailem na lucie.fickova@hcdynamo.cz, nebo na telefonním čísle 466 741 630. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Návštěvník je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost, a to jedním ze způsobů uvedeným v aktuálně platném mimořádném opatření MZČR, které jsou uvedené níže:

a) osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření s negativním výsledkem, nebo

b) osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test s negativním výsledkem, nebo

c) osoba má minimálně 14 dnů dokončené očkování proti onemocnění covid-19, nebo

d) osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19 a neuplynulo více než 180 dní.

Bez prokázání QR kódem nebudou návštěvníci na utkání vpuštěni a jejich lístek bez náhrady propadne. Zmiňovaný QR kód si můžete nechat vygenerovat na této adrese: https://ocko.uzis.cz/

Děti do dovršení 6 let věku svou bezinfekčnost prokazovat nemusí. Na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19.