08.11.2021
Redakce

Poulíček: Ztráta dvou bodů před tak skvělou atmosférou je trestuhodná

Téměř celé utkání domácí Dynamo vedlo, v posledních čtyřech minutách ale přišlo vyrovnání hostů, když nejprve snížil Oksanen a patnáct vteřin před koncem srovnal Lamper. V prodloužení dokonal obrat opět Oksanen, k němuž se šťastně odrazil puk, který doklepl do brány. K zápasu se vyjádřil asistent kapitána Patrik Poulíček, který litoval ztráty dobře rozehraného derby.

Byli jste blízko, už jste výhru měli v hlavě, nakonec jenom jeden bod. Co se v závěru stalo?
Nechali jsme si dát dva góly proti šesti… Nevím, nechápu to, je to trestuhodné. Mám sto chutí si tam nafackovat v kabině. Nevím, co víc k tomu řeknu.

Byl jste tam na buly a nevypadalo to, že byste situaci neměli pod kontrolou. Když si to rozebereme, byly tam dvě střely a asi nebránění hráčů?
Jednou nám vystřelil hráč z úhlu, z modré čáry a ani nevím, jak to prošlo do brány, možná to chtělo větší obětavost. Druhý gól jsme si špatně rozebrali. Nemůže být ve slotu volný hráč, který má tolik času na střelu. Nevím, co k tomu víc říct.

Určitě jste se ale chtěli zkoncentrovat na prodloužení, stále tam bylo ve hře vítězství a bod navíc…
Prodloužení už jsou trochu vabank. Chcete to ubránit, chcete dát gól. Tam nám ujeli dva na jednoho, nešťastně se nám to tam odrazilo. Myslím si, že nás to už nějak dorazilo.

Byl to zápas druhého se třetím. Jak hodnotíte celkovou úroveň zápasu a to, že máte bod a s výkonem nemůžete být úplně nespokojení?
Zápas byl pro diváky atraktivní, i z našeho hlediska si myslím, že jsme zápas nesehráli špatně až na posledních asi pět minut, ale na to se nemůžeme koukat. Prostě jsme ztratili dva body a to nás mrzí. Tohle se nesmí stávat.

Přes 10 tisíc diváků, téměř plný stadion. Jak se hrálo?
Skvělá atmosféra! Jsme hrozně vděční, že fanoušci dorazili a udělali tady takovou atmosféru, před kterou je radost hrát.