08.03.2019
ONEMANSHOWFoundation

ONEMANSHOWFoundation míří na DERBY #28: Staňte se součástí charitativního příběhu!

PARDUBICE — V červnu roku 2017 se Davídkovi obrátil svět vzhůru nohama, stal se obětí dopravní nehody. Po těžkém úrazu hlavy je nyní odkázán na nepřetržitou pomoc své rodiny. ONEMANSHOWFoundation se rozhodla podpořit Davídka a zajistit mu pravidelné domácí cvičení na dobu jednoho roku. Tuto službu pro nás budou zajišťovat pracovníci organizace CEDR Pardubice o.p.s.

Fanoušci

Staňte se s námi součástí Davídkova příběhu!

Spojme své síly. ONEMANSHOWFoundation zajistí Davídkovi 1 rok rehabilitací v domácím prostředí, přidejte Davídkovi další rok! Přidejte se k naději, díky které se třeba jednou zase postaví na nohy! Více na webu darujme.cz.

Davídek je také velký hokejový fanoušek, klub HC Dynamo Pardubice se proto rozhodl k nám připojit a Davídka podpořit také. Již 8. března 2019 mu bude věnován zápas proti Mountfieldu HK. Naposledy byl Davídek na hokeji ještě před osudnou nehodou. Stát se součástí tohoto příběhu můžete i vy! Spojme své síly a přidejte Davídkovi další rok rehabilitací! V období od 6. do 10. března 2010 můžete jednoduše, jedním kliknutím, přispět i vy. Celý výtěžek této výzvy bude věnován Davídkově rodině na pokrytí dalších rehabilitací, které zvyšují jeho naději, že se jednou zase postaví na nohy.

Po dopravní nehodě v červnu 2017 je Davídek upoután na vozík a musí se začít učit všechno znovu. Mluvit, chodit, psát, jíst a pohybovat se všemi dalšími částmi svého těla. Naštěstí ale nebyla přerušena mícha a Davídek má šanci vrátit se do normálního života. Před tímto osudným dnem byl Davídek naprosto zdravým a aktivním desetiletým klukem. Měl rád jízdu na kole, byl velice talentovaným fotbalistou, v zimě jezdil na snowboardu. Stále něco dělal, vymýšlel a sportoval. Má rád písničku kapely Mirai – „Když nemůžeš, tak přidej“. Snad právě text téhle písně v tuto chvíli nejvíce vystihuje Davídkovu situaci. Aby se jeho stav zlepšoval, musí Davídek cvičit a trénovat … a to neustále a každý den.

V očích Davídka jde jeho pokrok pomalu, začíná ztrácet odhodlání a motivaci, ale přesto se snaží dál. Každý den se o něj stará jeho maminka a rodina, čas od času jezdí na rehabilitace a dvakrát ročně také do lázní. Protože však šance na to, že se Davídek opět postaví, žije, je zapotřebí, aby cvičení věnoval veškerý svůj čas – každý den. Ideální by bylo, aby k Davídkovi domů pravidelně přicházel pracovník na rehabilitaci, ergoterapii či logopedii.

ONEMANSHOWFoundation se rozhodla podpořit Davídka a zajistit mu pravidelné domácí cvičení pro období jednoho roku. Tuto službu pro nás budou zajišťovat pracovníci organizace CEDR Pardubice o.p.s. Davídek je také velký hokejový fanoušek, klub HC Dynamo Pardubice se proto rozhodl k nám připojit a Davídka také podpořit. Již 8. března 2019 mu bude věnován zápas proti Mountfieldu HK. Davídek do teď neví, že na zápas půjde, naposledy byl na hokeji ještě před osudnou nehodou.

Stát se součástí tohoto příběhu můžete i vy! Spojme své síly a přidejme Davídkovi další rok rehabilitací! Právě v období zápasu (od 7. do 10. března 2019) bude otevřena dárcovská výzva na podporu Davídka. Díky této akci můžete jednoduše, jedním kliknutím přispět i vy. Celý výtěžek této výzvy bude věnován Davídkově rodině na pokrytí dalších rehabilitací, které zvyšují jeho naději, že se jednou zase postaví na nohy.

Za váš zájem a za vaši podporu děkujeme!

ONEMANSHOWFoundation