07.09.2021
Redakce

Novinka! Magazín Dynamo v prodeji

Do nové extraligové sezony nevstupuje pardubické Dynamo pouze s obměněným kádrem a ambicemi, ale také se zbrusu novým Magazínem Dynamo. Nový nepravidelný čtvrtletník nabídne hokejovým fanouškům náhled do zákulisí tradičního klubu, a to skrze zajímavé rozhovory, reportáže a jiné tematické články. První číslo vychází 7. září 2021, tři dny před startem nového extraligového ročníku.

A na co se mohou fanoušci těšit v prvním čísle? Popovídali jsme si třeba s Dominikem Frodlem, Davidem Ciencialou, Jakubem Nakládalem, Petrem Mockem nebo Františkem Formánkem. Podívali jsme se na předsezónní přípravu na suchu i na ledě, převyprávěli dosavadní životní příběh Matěje Blümela a došlo třeba i na mládež nebo esport.

"Chceme nabídnout nejen našim, ale vlastně všem hokejovým fanouškům možnost nahlédnout pod pokličku našeho klubu. Připravili jsme proto lifestylový magazín z prostředí sportovního klubu, kde nejde v první řadě o výsledky a body, ale o příběhy a nejrůznější zajímavosti, které mohly buď uniknout, nebo na ně v pravidelném sportovním zpravodajství nedojde," říká k novince sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický, který věří, že si ve stostránkovém časopisu přijde na své každý.

Oficiální představení magazínu proběhlo během úterní tiskové konference a následné autogramiády s A-týmem v enteria areně. Na ještě jeden křest pak dojde v rámci prvního domácího extraligového utkání s Plzní 10. září. Magazín je možné pořídit buď ve fan shopu (i jeho eshopu), nebo na pokladně hokejového stadionu. K dostání bude také během domácích zápasů a dalších vybraných akcí. Jeho cena je 98 Kč.