23.02.2020
Redakce

Máme to ve svých rukách, má jasno střelec jediné branky Vondrka

Pardubice – Dynamo po čtyřech výhrách v řadě nedokázalo na domácím ledě zkrotit Bílé Tygry. Jediným střelcem Pardubic v utkání se stal Michal Vondrka, který po zápase dává jasně najevo, že se Pardubice nemohou ohlížet za výsledky jiných týmů. „Nemůžeme koukat na ostatní, musíme hrát a získávat co nejvíce bodů."

Po první třetině domácí Dynamo prohrávalo nad Libercem 1:0. V prostřední části se však Pardubicím podařilo díky brance Michala Vondrky srovnat. „První třetina byla z naší strany šílená. V druhé třetině jsme se zvedli, dali jsme gól. To nás povzbudilo a měli jsme tam spoustu dalších šancí, ale nedali jsme góly. Ve třetí třetině jsme pak dostali na 2:1, nechali se vyloučit a inkasovali na 3:1," říká v rozhovoru zkušený útočník Dynama.

„Já jsem byl přesvědčený, že je to gól. Ale spěchal jsem tam, abych to případně mohl dorazit, ale ten puk se mi ztratil z dohledu a potom jsem už nestihl zabrzdit," komentoval Vondrka situaci z poloviny utkání, po které hlavní sudí po konzultaci s videorozhodčím branku neuznal.

Dynamo i přes prohru zůstává na předposledním místě před Kladnem, které prohrálo zápas na ledě plzeňských Indiánů. „Jsou to zápasy o život a dneska se to prostě nepovedlo." mrzela prohra bývalého forvarda Mladé Boleslavi.

Před soubojem s Libercem hráči Pardubic zaznamenali hned čtyři výhry v řadě. Michal Vondrka ale dal jasně najevo, že se o uspokojení nejednalo.„Myslím, že tam nebylo žádné uspokojení po těch čtyřech zápasech, nastoupili jsme tak nějak vlažně. Musíme hrát a získávat co nejvíce bodů. protože to máme ve svých rukách," dodával nakonec rozhovoru Vondrka.