12.10.2019
Redakce

Každý zápas by tak měl vypadat, přeje si dvougólový Tybor

PARDUBICE - Proti Bílým Tygrům byl společně s Ondřejem Kacetlem hlavním strůjcem úspěchu, jeho dva góly z početní výhody rozhodly utkání. Radoslav Tybor ale vyzdvihuje především týmový výkon a dobré nasazení domácích hráčů.

„Kdybych si spočítal šance za poslední tři zápasy, tak těch gólů jsem měl dát více. Za dnešní branky jsem rád, mohl jsem pomoci týmu, pro nás jsou ale důležité hlavně tři body,“ myslí si skromný slovenský útočník. V rozhovoru po výhře 3:2 pochválil i zmíněného Kacetla a zdůraznil dobré nasazení Dynama proti Liberci: „Káca dnes chytal výborně a mnohokrát nás podržel, v našem výkonu se také objevily emoce, které v minulých zápasech chyběly. Byli jsme v euforii a při chuti, oproti soupeři dřív na puku – hráli jsme dobrý hokej a takto by to mělo vypadat každý domácí zápas.“

Druhá výhra v řadě hráče povzbudí i psychicky. „Pro nás je to důležité vítězství, pomůže nám do další práce. Je to ale jen jedno utkání, sezona je před námi a my takto musíme pokračovat."

Nastavenou laťku by tedy hráči Pardubic chtěli dodržet i nadále, již pozítří je ale čeká plzeňská Škodovka. „Zítra si odpočineme a připravíme se na neděli do Plzně, kde nás čeká další těžký zápas, na který se musíme připravit,“ okomentoval budoucí program Tybor.

Dle jeho slov má Dynamo kvalitu na lepší výsledky než v úvodu sezony. „Myslím, že máme tým na to, abychom hráli v klidných vodách a věřím, že na náš výkon navážeme a nebudeme se muset bát o záchranu,“ optimisticky zakončil rozhovor třicetiletý hráč Pardubic Radoslav Tybor.


Další videa naleznete na klubovém YouTube kanálu.