15.09.2019
Redakce

Kacetl po prohře: Nálada není dobrá, zklamali jsme lidi

PARDUBICE — Úvodní domácí utkání pardubického Dynama v letošní sezoně fanouškům radost nepřineslo. Nevydařenou první třetinu již hráči Pardubic vylepšit nedokázali a po porážce 2:5 na první body čekají. Ani čtyřiadvaceti úspěšnými zákroky prohře nezabránil brankář Ondřej Kacetl.

Utkání proti karlovarské Energii výrazně ovlivnily dva faktory - špatná první třetina a přesilové hry. Právě v úvodním dějství Dynamo inkasovalo tři góly během deseti minut, dva z nich padly při přesilové hře soupeře. Na kontaktní trefu navíc soupeř vzápětí odpověděl. „Řekli jsme si, že stále není nic ztracené. Šancí jsme si vytvořili dost, ale nespadlo to tam," smutnil po utkání brankář Ondřej Kacetl.

Právě jednička pardubického Dynama na startu extraligy zažila hodně bláznivé utkání. Po třetí trefě šel ven z branky, aby se do ní po pěti minutách zase vrátil. „Trenér chtěl něco změnit, první třetinu jsme neodehráli vůbec dobře. Dostal jsem jasný příkaz, že půjdu zpátky," popsal šachy v pardubickém brankovišti sám hlavní aktér.

Dynamo nevstoupilo do sezony šťastně. „Nálada není dobrá. Když se prohrají dva zápasy, druhý navíc před tolika lidmi, kteří skvěle fandí, to je nepříjemné," popisoval Ondřej Kacetl. „Máme momenty, kdy hoříme, nepokrýváme si hráče. Ale je před námi ještě dalších padesát zápasů," uzavírá na pozitivní notu.

Více z rozhovoru s pardubickým brankářem naleznete na klubovém YouTube kanále.