21.12.2021
Tisková zpráva

Dynamo získalo nového generálního partnera – společnost Fortuna

Novým generální partnerem hokejového klubu Dynamo Pardubice se stala sázková kancelář Fortuna. Dosud byla Fortuna spojená především s fotbalem, v poslední době ale o sobě dává čím dál více vědět i v hokejovém prostředí.

Spolupráce našeho klubu a Fortuny je uzavřená na více let, po dohodě obou stran nebudou zveřejněny finanční ani jiné detaily smlouvy. Fortuna zaujala pozici generálního partnera HC Dynamo Pardubice. Jedná se o další krok, kterým se chce společnost etablovat v hokejovém prostředí.

„Jsme velmi rádi, že jsme získali silného generálního partnera. Je to pro nás další impuls a zároveň splnění jednoho z cílů, který jsme si dali: Dělat svou práci tak, aby zaujala silné sponzory. Spojení se značkou Fortuna posouvá Dynamo Pardubice do nejvyšších obchodních a marketingových pater českého sportu. Naše hokejové ambice jsou teď jasné. Bojovat o extraligový titul,“ říká Petr Dědek, majitel HC Dynamo Pardubice.

Na co se mohou těšit fanoušci? Připravená je spousta soutěží o klubové předměty, různé výhody pro pravidelné sázející a také speciální akce přímo v enteria areně, které se uskuteční hned, jak budeme moci pustit na tribuny. Spolupráce s Fortunou také přinese nový unikátní obsah na naše sociální sítě.„Fortuna je českou společností s více než třicetiletou historií. Proto se snažíme její jméno spojovat hlavně s tradičními kluby, které byly a nadále jsou srdcovou záležitostí pro celé generace fanoušků. Chceme být součástí úspěchu obrozeného Dynama, které v probíhajícím ročníku atakuje nejvyšší příčky. Věříme, že se brzy vrátí doba, kdy se hokej v Pardubicích díky vítěznému tažení tak jako v minulosti znovu stane doslova náboženstvím,“ říká David Vaněk, generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna.

Hokejisté Dynama poprvé vyjedou v dresech s novým generálním partnerem v zápase se Spartou Praha 21. prosince od 18:30. Na začátku letošní sezony bylo Dynamo v očích bookmakerů Fortuny šestým největším favoritem na zisk titulu s kursem 13:1.