07.04.2020
Redakce

Dynamo vstoupí do play off Esport hokejové ligy, v osmifinále vyzve karlovarskou Energii

Praha - Dvojice zástupců pardubického hokeje ve virtuální hokejové lize čeká vrchol sezony. Adam Čejka společně s Michalem Vaňkem vstoupí do play off, jehož vítězové získají 150 000 korun. V tom je čeká tým Energie Karlovy Vary, který jim byl přiřazen na základě výsledků ze základní části, po které Pardubičtí obsadili druhou příčku.

Jedenáct výher. Dvě prohry. To je bilance herních nadšenců z Dynama ze základní části. V té byla lepší pouze Mladá Boleslav, která ani jednou neprohrála. Právě s ní a Rytíři s Kladna zaznamenali hráči Dynama jediné dvě prohry. Ostatní utkání vyhráli a umístili se po základní části na úctyhodném druhém místě.

V osmifinále play off se Adam Čejka a Michael Vaňek postaví Karlovým Varům. Ty reprezentují dvojice Jakub "Kubin" Černo a Jakub "Kubii7" Bláha. Zástupci Dynama změřili se Západočechy síly v jedenáctém kole základní části. Energii porazili 9:5.

Nyní však půjde o vše. Jak pardubičtí zástupci dopadnou v play off? Play-off bylo původně naplánováno na 12. dubna a mělo se odehrát za přítomnosti všech gamerů v Síni slávy Českého hokeje. Vzhledem k aktuální situaci však bude o termínu a způsobu odehrání play-off teprve rozhodnuto. Sledujte proto web a sociální sítě Dynama Pardubice, aby vám neuniklo vůbec nic!