05.09.2019
Klub

Dynamo se společně sešlo na severní tribuně

PARDUBICE — Hokejový klub zahájil včera novou sezonu také společným setkáním na severní tribuně v enteria areně. Pouze jednou v roce, při startu nové sezony, se celá organizace sejde na jednom místě. Generální ředitel klubu, tak naráz může promluvit k hráčům všech mládežnických kategorií, hráčům A týmu, trenérům, realizačnímu týmu, managementu, sekretariátu a všem pracovníkům Dynama.

Na úvod večera byli představeny nové tváře v managementu a poté generální ředitel spolu s Vladimírem Martincem symbolicky přivítal i nové posily do realizačního týmu a “A” týmu.

Výchova mládeže je pro klub velmi důležitá. Každý den se trenéři a další pracovníci starají o téměř tři sta dětí, kterým zajišťují pestrý sportovní program. Góly nejsou jedinou motivací. Dynamo chce vychovat další generace hráčů, kteří kromě hokejových dovedností prokáží charakter i mimo led. Z každé kategorie byl proto za minulou sezonu vybrán a při setkání odměněn jeden z hráčů, který dostal poukázku do fanshopu.

„Setkání na severní tribuně se stalo již tradiční akcí. Bylo moc příjemné vidět na jednom místě všechny členy naší Dynamo hokejové rodiny,” řekl předseda představenstva a generální ředitel Martin Sýkora

Fotogalerie