26.07.2021
Redakce

Dynamo hledá nové redaktory klubového webu!

Máte rádi pardubický hokej? Zajímáte se o něj a nečiní vám problémy psát spisovně? Měli byste zájem o hokeji také psát? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli ano, tak jste možná vy právě tím, koho hledáme!

HC Dynamo Pardubice rozšiřuje redakční tým a z tohoto důvodu hledá redaktory pro klubový web. Od nového člena redakce očekáváme zejména zodpovědný přístup k práci a časovou flexibilitu. Novému členovi redakce www.hcdynamo.cz nabízíme přivýdělek v rámci firmy eSports.cz, akreditaci na zápasy Dynama a ojedinělou příležitost práce v oblíbeném klubu!

Hlavní náplní práce bude redaktorská činnost na klubovém webu související se zápasy všech kategorií týmu HC Dynamo Pardubice, zejména zpravodajství ze zápasů a rozhovory s hráči.

Práce je vhodná především pro studenty středních a vysokých škol. Nejedná se o práci na plný úvazek, ale pouze o externí spolupráci v řádech jednotek hodin týdně.

Pokud máte zájem, pošlete nám váš životopis na email petr.dejnozka@esports.cz. Uzávěrka pro zaslání přihlášky je 9. srpna 2021.