07.12.2019
Redakce

Doufám, že nás to nakopne, věří po porážce Sparty Kousal

Pardubice – Nejprve v 6. minutě otevřel skóre utkání proti prvnímu týmu tabulky, poté osm minut před koncem duelu vstřelil rozhodující branku. Robert Kousal se dvěma přesnými zásahy podílel vybojovaných třech bodech nad Spartou a pomohl Dynamu k druhé domácí výhře v řadě. „Přesilovka pět na tři byla klíčová a vyhrála nám zápas,“ popsal výstižně rozhodující fázi utkání.

Východočeši prožívají náročný víkend před reprezentační přestávkou, první zápas si mohou s radostí odškrnout, po vybojované výhře 4:3 nad první Spartou stáhli v tabulce manko na předposlední Vítkovice na tři body. Již v neděli je čeká druhé domácí utkání, proti Kometě se tak mají od čeho odrazit. „Mělo by nás to nakopnut. Doufám, že to tak bude a zítra to potvrdíme,“ přeje si centr první pardubické formace.

„Myslím si, že jsme byli v první třetině lepší, měli jsme nějaké šance, mohli jsme dát více gólů než jeden. Druhou část jsme z toho vypadli, tam nás zase Sparta přehrávala. Třetí třetina už byla taková přetahovaná, naštěstí nám vyšla přesilovka, kdy jsme dali dva góly,“ zhodnotil průběh celého zápasu.