07.03.2020
Redakce

Dnes končí aukce speciálních dresů na podporu projektu Legenda legendám!

PARDUBICE – Dresy s podobiznou Vladimíra Martince ve kterých odehráli hráči Dynama utkání s Mladou Boleslaví, jsou již v dražbě. Fanoušci si je mohou vydražit do 17 hodin a pomoci tak dobré věci.

Očekávaná dražba hraných dresů z projektu Legenda legendám odstartovala koncem minulého! Hlavní dění se na ledě odehrálo symbolicky v týdnu od 26. ledna, kdy by oslavil Ivan Hlinka své 70. narozeniny. Slavnostní zápasy, ve kterých všechny týmy vzdaly hold svým klubovým legendám, se týkaly 40. kola Tipsport extraligy, 16. kola Chance Ligy, 34. kola (skupiny Střed), respektive 36. kola (skupiny Sever) 2. ligy a konečně také Univerzitní ligy ledního hokeje.

Aukce pardubických dresů probíhá ZDE.

Počáteční cena činí 1070,- a zahrnuje v sobě nedožité 70. narozeniny legendárního hráče a trenéra Ivana Hlinky, který je ústřední postavou celého projektu. Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci. Dražba dresů z utkání Pardubic a Mladou Boleslaví potrvá až do soboty 7. března do 17 hodin.

Více informací, odkazy na další aukce a terminy najdete zde: http://legendapomaha.cz/aukce-dresu-2020/