12.08.2020
Redakce

Další oslavy 20 let Pardubického kraje se Dynamo zúčastní v Ústí nad Orlicí

Se zástupci hokejového Dynama se budou moci fanoušci znovu potkat v rámci oslav 20 let Pardubického kraje v sobotu 29. srpna v Ústí nad Orlicí. Po účasti na letním festivalu v Moravské Třebové a Hlinsku klub zastávku ve Svitavách v tomto týdnu ze sportovních důvodů vynechá. Chce se soustředit na úspěch v Generali Česká Cupu a nepodcenit nic v přípravě na novou sezonu.

Letní festival odstartoval i se zástupci pardubického hokejového klubu 1. srpna v Moravské Třebové a pokračoval v minulém týdnu v Hlinsku. Po dvoutýdenní přestávce se tak hráči potkají s fanoušky až koncem srpna v Ústí nad Orlicí, kam dorazí gólman Milan Klouček a útočník Jan Mandát, doplní je Vladimír Martinec.

"Nastává důležitá fáze přípravy, kterou nechceme podcenit. Po dlouhé pauze se těšíme na každý zápas a děláme vše pro to, aby hráči měli ty nejlepší podmínky. Dobře jsme navíc rozehráli Generali Česká Cup, ve kterém chceme dojít co nejdále a v příštím týdnu nás čekají dva klíčové zápasy s Brnem a v Olomouci," řekl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

"Mrzí nás, že se v tomto týdnu především ze sportovních důvodů, ale také z preventivních a bezpečnostních s ohledem na pokračující šíření koronaviru, nemůžeme potkat s našimi fanoušky ve Svitavách. Už teď se ale těšíme, že se s nimi setkáme koncem srpna v Ústí nad Orlicí při další zastávce letního festivalu na oslavu 20 let Pardubického kraje," podotkl Salfický.

Fanoušci se mohou v Ústí nad Orlicí opět těšit na populární střelnici, dojde také na talk show s hráči nebo autogramiádu. A chybět nebude ani fanshop, kde se mohou vybavit na nadcházející extraligovou sezonu. Letní festival bude pokračovat už v září posledními dvěma akcemi v Pardubicích (4. září) a Chrudimi (12. září).