05.03.2020
Redakce

Budeme hrát na krev, slibuje Tomáš Rolinek

Pardubice – Hokejisty pardubického Dynama čeká poslední utkání letošního ročníku Tipsport extraligy. Představí se na ledě Komety Brno, kde půjde o hodně – jakýkoliv bodový zisk zajistí Pardubicím záchranu nejvyšší soutěže.

Útočník Tomáš Rolinek toho v dresu pardubického Dynama zažil už hodně, kritická bitva o záchranu v 52. kole je pro něj však novinkou. „Jsem strašně rád, že před posledním zápasem máme vše ve svých rukou. Rozhodne to, jak budeme hrát my a nemusíme se na nikoho spoléhat," těší hráče se šedesátkou na zádech. A má pravdu, v případě jakéhokoliv bodového zisku je Dynamo zachráněno.

Pardubice se na závěrečný zápas speciálně nepřipravovali, s podobnou situací jsou seznámeni již delší dobu. „Každý zápas jsme museli vyhrát, víme to dlouho, jinak bude zle. Teď se nic nemění," tvrdí Rolinek. „Půjdeme do zápasu agresivně, hraje se o všechno. Budeme hrát na krev, abychom se po jeho skončení mohli podívat do zrcadla a řekli si, že jsme na ledě nechali všechno," prohlašuje Tomáš Rolinek.

Do Brna se na poslední zápas letošního ročníku chystá velké množství pardubických fanoušků. „Jsem strašně rád, že nám fandí a chodí v hojném počtu. My jsme odhodlaní a věříme v sílu našeho týmu," zdůrazňuje Rolinek. Zápas v Brně startuje v 18:00!