13.09.2024
Redakce

Bruslení s Dynamáčkem začíná v pondělí! Přečtěte si organizační info

Už v pondělí 16. září startuje další ročník Bruslení s Dynamáčkem. O kurz bruslení Dynama Pardubice je letos obrovský zájem a klub zaznamenal nejvyšší počet přihlášených za poslední roky. I z tohoto důvodu nyní přinášíme podrobné organizační informace před pondělním prvním tréninkem.

Bruslení s Dynamáčkem se v posledních letech těší čím dál většímu zájmu. Letos Dynamo eviduje ještě vyšší počet přihlášených účastníků a musí tak upravit organizaci kurzu bruslení na začátku sezony.

V prvních trénincích budou děti rozděleny do dvou skupin. První skupina, složená z nově přihlášených dětí, které čekají první krůčky, bude na ledě od 18:00 do 18:45. Se začínajícími dětmi může v úvodu kurzu na led také jeden z rodičů, po prvních čtyřech lekcích však budeme rádi, když budou děti na ledě samotné.

Druhá skupina, s dětmi, které na kurz začaly chodit už v předchozích sezonách, absolvuje trénink po úpravě ledu od 19:00 do 19:45. Tato skupina už bude na ledě od začátku bez rodičů.

Při příchodu do šatny se prosím zapište do připraveného archu, abychom dětem mohli vyrobit jmenovky.

Rozpis ledu enteria areny je proměnlivý a začátky tréninků mohou být v některých případech posunuty o cca 15 minut. Proto prosím pravidelně sledujte ROZPIS LEDU ZDE, abyste pokaždé věděli přesný čas začátku tréninku.

Děkujeme za přízeň a budeme se těšit na prvním Bruslení s Dynamáčkem v pondělí 16. září!