24.01.2020
Redakce

Brankářská opora Pavel Kantor: Vítězství jsme si zasloužili!

Pardubice – Po zápase si při ovacích více než devítitisícové návštěvy jel pro cenu pro nejlepšího hráče zápasu. Zaslouženě. Brankář Pavel Kantor po celých šedesát minut držel pardubický tým na vodou a i přes dvě inkasované branky jde výhra po skvělém výkonu právem za ním!

Pardubické Dynamo před vlastními fanoušky podruhé v letošní sezoně porazilo brněnskou Kometu a téměř po měsíci si připsalo plný bodový zisk. „Je to super! Vítězství jsme si zasloužili. Každý zápas musíme brát jako sedmé utkání finále play-off," popisuje hrdina Dynama Pavel Kantor vítězství nad Brnem.

Tři body vzhledem k výhře konkurenčního Litvínova opuštění posledního extraligového místa neznamenaly, přesto mohou být s výkony v posledních zápasech v Pardubicích spokojeni. „Posledních pět zápasů jsme hráli dobře, naše výkony mají vzestupnou tendenci," pochvaluje si současná jednička Pardubic. Kde hledal motiv změny? „Je strašně znát příchod Rolase s Michalem Vondrkou, jak na ledě, tak v kabině. Jsou to kluci, co mají hodně za sebou," chválí Kantor.

Další utkání čeká pardubické Dynamo již v neděli, do Pardubic tentokrát dorazí Mladá Boleslav.