17.12.2018
Jan Hrabal

Dynamo zavítalo oslavit Vánoce do dětského domova

PARDUBICE — Podporu těm, kteří si pozornost zaslouží, vnímá HC Dynamo Pardubice jako velmi důležitou. Začátkem prosince děti z Dětského domova Pardubice napsaly svá přáníčka, co by rády našly pod stromečkem. Týden před Štědrým dnem je nejen hokejisté A týmu navštívili, abych jim dárky předali a zároveň je pozvali na středeční utkání s Vítkovicemi.

„Byl to krásný večer. Byl úžasný a plný emocí, zkrátka nádherný! Dynamo nás obohatilo společným dárkem. Kluci si přáli branky, aby holčičky nezůstaly zkrátka, tak dostaly trampolínu a budou všichni sportovat! Ve středu večer půjdeme fandit, aby kluci prolomili hokejovou smůlu a vyhráli jsme nad Vítkovicemi,“ řekla ředitelka Kateřina Fialová.

„Jsme rádi a děkujeme za pozvání od Dětského domova Pardubice na již tradiční akci. Dětem rádi uděláme před Vánoci radost. Přivezli jsme jim dárky, děti nám ukázaly svá vystoupení a užili jsme si zde hezký večer. Snad jsme je našimi dárky potěšili. Vybral jsem si jedenáctiletou Ivanku, měla jasně napsáno, že si přeje značkové boty, a tak je dostala. Věřím, že byla spokojená a že v nich přijde na hokej nám fandit!“ nechal se slyšet kapitán Tomáš Rolinek.