12.12.2018
Jan Hrabal

Ondřej Kacetl navštívil útulek a nechal se vyfotografovat na kalendář

PARDUBICE — Městský útulek Pardubice v těchto dnech připravuje nový charitativní kalendář. Jednou z jeho tváří bude i brankář Dynama Ondřej Kacetl, velký milovník psů. Křest kalendáře proběhne v pátek 14. prosince 2018 v 17.00 hodin v Paláci Hybských v Pardubicích.

Ondřej Kacetl si při návštěvě pochvaloval zázemí pardubického útulku ve Štrossově ulici. „Pejsci a zvířátka tu mají, řekl bych, komfortní servis, je to tu moc pěkné. Jen mi je líto, že jich tu je tolik. Z vlastní zkušenosti vím, že mít psa je zároveň zodpovědnost a starost na několik let dopředu,“ nechal se slyšet pardubický gólman.

Rodák ze Znojma se nechal vyfotografovat se dvěma kočičkami, jeho snímek s nimi bude jednou z fotografií v chystaném kalendáři. „Nebylo to jednoduché, moc mě fotografování bavilo. Na kočky jsem také zvyklý, u rodičů ostatně jednu máme,“ poznamenal.

Ondřej Kacetl chová rhodéského ridgebacka. „Má čtyřicet kilogramů, je mu pět a půl a jmenuje se Marley. Je velký, vybral jsem si jej proto, že se mi líbí a je hodný. Je členem naší rodiny, ostatně na své masce mám jeho jméno a logo tlapky,“ doplnil osmadvacetiletý brankář.