03.11.2018
Jan Hrabal

Tomáš Vondráček: Všichni se těšíme na domácí zápas

LITVÍNOV — Výborné výkony podává v posledních utkáních útočník Tomáš Vondráček. Třebíčský odchovanec nahrával i skóroval v Litvínově, i díky němu Dynamo vyhrálo 4:3. „Jsem za to rád, ale víc bych to nehodnotil, jsou to tři zápasy, takhle si povídejme tak po třiceti, to by bylo hezké, teď to nic neznamená,“ zůstal opatrný a pokorný sedmadvacetiletý křídelník.

HC Dynamo Pardubice

Čelo klubové produktivity

  • 1. Rostislav Marosz – 5+4
  • 2. Petr Sýkora – 4+4
  • 3. Miloš Bubela – 3+5
  • 4. Tomáš Vondráček – 4+3
  • 5. Antonín Dušek – 2+5

„Nevstoupili jsme dobře utkání, Litvínov nás v prvních deseti minutách prakticky nepustil ze třetiny. Naštěstí jsme se zásluhou Dávida Skokana dostali do vedení. To nás uklidnilo. Vstup do druhé třetiny nám nevyšel, nechali jsme se unést, ale naštěstí jsme celý zápas otočili týmovou hrou zpátky. Kluci parádně odbránili závěrečnou přesilovku Vervy pět na tři – za to jim patří veliký dík a stejně tak i Milanu Kloučkovi, který nás držel celý zápas,“ hodnotil sobotní dohrávku.

Dynamo se po delší odmlce opět představí v ČSOB Pojišťovna ARENĚ, v neděli 4. listopadu 2018 vyzve od 17.00 hodin pražskou Spartu. „Natěšenost na návrat domů je po venkovní sérii veliká. Sobotní duel v Litvínově byl velmi náročný, je třeba dobře odpočinout, kvalitně se najíst a pečlivě zregenerovat. Čeká nás se Spartou těžký zápas!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.