20.10.2018
Jan Hrabal

Jordann Perret: V neděli uděláme vše pro výhru!

PARDUBICE — Z venkovního trojutkání se Dynamo vrátilo bez bodového zisku. V pátek v Olomouci sice dvakrát vedlo, nakonec z Hané přijelo s prázdnou. Oba góly Východočechů vsítil Jordann Perret.

Extraligové statistiky Jordanna Perreta
Utkání Branky Nahrávky Body +/− Trestné minuty
70 8 17 25 +7 18

„První třetina se nám docela povedla, byli jsme na puku, dařilo se nám dostávat do útoků. Bohužel jsme ale v dalších částech zápasu dělali chyby a Olomouc dokázala některé z nich potrestat. Hanáci nás dostávali po tlak, přestříleli nás, těžko jsme se dostávali do útoků,“ ohlédl se za nepovedeným utkáním francouzský útočník.

Rtuťovitý křídelník se prosadil v první třetině po obratných tečích střel od modré čáry. Hned ve třetí minutě změnil směr Čáslavovy rány, v sedmnácté Miromanovovy.

„Byl jsem šťastný, vstřelil jsem první a druhý gól sezony. Vše začíná od obrany. Dostali jsme se do akce, v rohu zabojovali, bek nastřelil puk na kasu, kde jsem byl najetý a vždy jsem jej tečoval do brány,“ poznamenal.

„Trenéři nás nabádají, ať se vždy jeden hráč tlačí do brány. Pak se může stát cokoliv,“ pokračoval.

Smutný byl z výsledku 2:4… „Mrzí mě porážka, to je jasné, venku se nám teď nezadařilo. Za sebe jsem rád, že jsem se prvně v sezoně prosadil, pomůže mi to v sebevědomí a věřím, že budu v dalších zápasech úspěšnější. Je třeba střílet góly!“ vyhlásil Jordann Perret.

V neděli od 17.00 hodin Pardubice přivítají v ČSOB Pojišťovna ARENĚ celek Karlových Varů. „Vracíme se domů a potřebujeme vyhrát. Musíme udělat cokoliv pro tři body!“ uzavřel trojnásobný účastník mistrovství světa.