30.09.2018
Jan Hrabal

Ondřej Kacetl: Dva body jsme vydřeli, jsme za ně šťastni!

PARDUBICE — Jednoznačným základem pardubické výhry v Plzni v prodloužení byl brankář Ondřej Kacetl. Sedmadvacetiletý gólman byl celé utkání v plné permanenci, svými zákroky dodával Dynamu jistotu. „Za dva body z Plzně jsme rádi, vydřeli jsme a jsme za ně opravdu šťastni!“ usmíval se po výhře 3:2 v nastavení.

Hlavně v prvním dějství neměl sekundu oddychu, Plzeňané na něj vypálili dvaadvacet puků! „Věděli jsme a počítali s tím, že na nás půjde mnoho střel. Kryli jsme hráče, tohle jsme plnili výborně. V úvodní dvacetiminutovce jsme těžili z protiútoků, ale jinak to byla fuška, Plzeň měla mnoho šancí, zvládli jsme to a odmakali jsme to. Za mě to byla skvěle odmakaná třetina,“ spokojeně konstatoval.

Pardubice vyhrály v sobotu 3:2 po samostatných nájezdech nad mistrovskou Kometou, v neděli v prodloužení v Plzni. „Čtyři body bereme proti tak silným soupeřům všema deseti. Víkend nám ukázal, jak máme hrát: musíme bojovat, být zarputilí, tohle jsme my! Dvě výhry v řadě bych ale nijak nepřeceňoval, každopádně naše síla je v naší pracovité hře, kterou musím produkovat v každém střídání!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.