22.08.2018
Jan Hrabal

Dušan Salfický: Memoriál se nám povedl!

PARDUBICE — ČSOB Pojišťovna ARENA hostila od čtvrtka do neděle kvalitně obsazený hokejový turnaj. Na prvním ročníku Memoriálu Zbyňka Kusého se Dynamo postupně utkalo se Slovanem Bratislava, Eisbärenem Berlin a Admiralem Vladivostok. Na tribuny haly si našlo cestu přes dvanáct a půl tisíce fanoušků, další násobky sledovaly zápasy na klubovém YouTube kanálu.

„Jak jsem zmiňoval ve svém projevu po skončení posledního utkání, jsem spokojený, jak jsme organizačně zvládli první ročník Memoriálu Zbyňka Kusého. Co se týče hokeje a sportovně, tak tam převládá spokojenost s předvedenými výkony. Konečné umístění na druhé pozici pro mě není až takovou prioritou, já více vnímám předvedené výkony,“ řekl předseda představenstva a generální manažer Dušan Salfický.

„Ve všech třech utkáních jsme předvedli konstantní výkon, byli jsme aktivní, vytvářeli jsme si šance, byli jsme na puku... Samozřejmě jsem zaznamenal i nedostatky v přesilových hrách nebo v obranné činnosti, nicméně to bylo o prosazení se v koncovce, což přišlo až v závěrečném utkání. Zápasy na memoriálu přinesly ze sportovního hlediska to, co jsme od nich očekávali. Že jsme skončili druzí, je bonusem,“ pokračoval šéf klubu pro klubový YouTube kanál.