19.08.2018
Jan Hrabal

„Dvojvýhra“ může katapultovat Dynamo na druhé místo

PARDUBICE — Poslední utkání prvního ročníku Memoriálu Zbyňka Kusého rozhodne o pořadí na druhém až čtvrtém místě. Stříbrnou pozici zatím drží Slovan Bratislava, v závěsu je ale tříbodový Admiral a dvoubodové Dynamo. Souboj Pardubice–Vladivostok startuje v 17.00 hodin v ČSOB Pojišťovna ARENĚ.

„Po zápase jsme se vyklusali, vyjeli na kole. Program je náročný proti silným soupeřům, kteří jsou na tom fyzicky velmi dobře. Jestli ale chceme hrát play off a dokázat něco, tak se na toto musíme připravovat,“ řekl hlavní trenér pardubických hokejistů Miloš Holaň.

V závěrečném duelu Memoriálu Zbyňka Kusého se střetnou týmy, které ještě nevyhrály v základní hrací době, proti svým bývalým spoluhráčům se může v sestavě Admiralu objevit útočník Vladislav Bojko.

„Admiral je bruslivé mužstvo, má vysoce kvalitní první dvě pětky. Každé utkání ale startuje od stavu nula nula, sestava se opět trochu obmění, do brány půjde Ondřej Kacetl. Musíme ze sebe dostat co nejvíce, vymačkat své síly a zlomit současnou bilanci,“ doplnil šéf pardubické střídačky.

Aktuálně z kabiny Admiralu

Vladivostok je v Pardubicích od nedělního večera na soustředění, ve čtvrtek prohrál s Eisbärenem Berlin 2:3, v sobotu remizoval se Slovanem Bratislava 2:2. Admiral po skončení utkání zůstává v Pardubicích, v pátek jej čeká přátelský duel v Olomouci.

Sestavy z minulého utkání

Klub Sestavy
HC Dynamo Pardubice Klouček – Gallet, Budík, Čáslava, Trončinský, Miromanov, Holland, Hrabal, Bučko – Dušek, Bubela, Svoboda – Mandát, Koffer, Perret – Treille, Kratochvíl, Marosz – Machač, Poulíček, Kusý.
Admiral Vladivostok Krasotkin – Patrikejev, Taratunin, Tatalin, Ugolnikov, Antropov, Konkov, Jakovlev, V. Strelcov, Voronin, Djakov, Misčenko, Valuskij, Mereskin, A. Strelcov, Kozlovskij, Butuzov, Vikharev, Glazačev, Feoktisov, Černikov.

Představení soupeře

Admiral Vladivostok

Admiral Vladivostok

Oficiální název klubu: Admiral Vladivostok
Adresa: Admiral Vladivostok, Makovského 284, Primorskij kraj, 690 024 Vladivostok, Rusko

Internetové stránky: www.hcadmiral.ru
E-mail: ioffice@hcadmiral.ru
Telefon: +7 423 279 30 20

Rok založení klubu: 2013
Klubové barvy: tmavě modrá, světle modrá a bílá
Kapacita stadionu: 7500 míst
Mistr ligy: nikdy
V nejvyšší soutěži: od roku 2013
Názvy klubu: 2013 – Admiral Vladivostok

Generální ředitel klubu: Sergej Nikolajevič Sošnikov
Asistent generálního ředitele: Alexandr Jurevič Selivanov

Hlavní trenér: Sergej Alexandrovič Světlov
Starší trenér: Andrej Konstantinovič Pjatanov
Asistent trenéra: Nikolaj Pavlovič Pronin
Trenér brankářů: Alexandr Maksimovič Zalevskij

Hráli v týmu soupeře

Klub Hráči
HC Dynamo Pardubice —.
Admiral Vladivostok Vladislav Bojko.