25.07.2018
Jan Hrabal

Miloš Bubela: Na led jsem se těšil, cítil jsem se skvěle

PARDUBICE — V plném zápřahu jsou hokejisté Dynama v přípravě na novou sezonu. Východočeši trénují na ledě dvoufázově, do toho dostávají zabrat i v posilovně. Náročný program doplňuje trojice přípravných utkání, to první sehrají již ve čtvrtek 26. července 2018 od 17.00 hodin v malé hale ČSOB Pojišťovna ARENY s Bílými Tygry Liberec.

„První tréninky byly super. V závěru minulé sezony jsem byl zraněný, takže jsem dlouho nebyl na ledě a užívám si to! První týden byl zátěžový, dvakrát denně na ledě, všechno je v pořádku, za to jsem rád,“ řekl útočník Miloš Bubela.

Pětadvacetiletý centr přišel do Pardubic z Banské Bystrice s vizitkou slovenského mistra. V letech 2011 až 2017 hrál v zámoří. Nyní se soustředí na novou výzvu v české nejvyšší soutěži.

„Parta v kabině je fajn od prvního momentu, co jsem přicestoval. Jsou tu lídři i mladší hráči, je to dobře doplněné. Čtvrteční duel s Libercem je obohacením přípravného období. Máme šest pětek. Odpolední tréninky jsou systémové, díváme se i na videa, trenér bude chtít vidět nacvičené prvky i ve vlastním utkání,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.