12.07.2018
Petra Skopcová

Nepodceňte letní sezonu a vybavte se ve fanshopu

PARDUBICE — Do bojů na ledě je ještě daleko, i tak můžete stále žít Dynamem! Ve Fanshopu HC Dynamo Pardubice na Vás čeká bohatá letní nabídka, ve které si na své přijde každý. Ukažte všem, který klub nosíte ve svém srdci a oblečte se do klubových barev i v létě.

Měsíc červenec se nese v duchu dárků a zajímavých akcí. Při každém nákupu se od fanshopu dočkáte zajímavého dárku, který Vám udělá radost a mnohdy i rozšíří šatník.

K vybraným kouskům obdržíte tričko v klubových barvách zdarma, za cenu jednoho ručníku pořídíte hned dva a třeba k půllitru vám ve fanshopu přibalí placatku, která především pánům může přijít vhod!

V nabídce najdete i hodně novinek, které se Vám budou líbit. Kromě klasického oblečení se můžete připravit i na rekreační sporty, když si můžete pořídit nafukovací míč či frisbee. A pokud si rádi na zahradě či u vody odpočinete, máme pro Vás připravené i lehátko.

Navíc ke každému vašemu nákupu ve Fanshopu přibalí pozornost jako poděkování za nákup.

Milovníci cyklistiky si přijdou na své. Cyklokalhoty i cyklodresy v barvách Dynama navíc aktuálně pořídíte i s dárkem, kterým je lahev na vodu. Tak co spojit příjemné s užitečným?

Fanshop HC Dynamo Pardubice

Užívejte si léto s Dynamem a dejte to všem vědět.

Fanshop HC Dynamo Pardubice můžete sledovat na Facebooku či Instagramu. Pokud chcete být naprosto v obraze o produktech a novinkách, nechte si zasílat pravidelný newsletter. Pardubáci a Pardubačky, přejeme hezké léto!