17.06.2018
Fanshop HC Dynamo Pardubice

Nepodceňte letní přípravu. Fanshop na vás čeká na každém kroku

PARDUBICE — Letní měsíce jsou tady a Fanshop má pro vás spoustu lákavých novinek i parádní akce.

Nabídka dynamáckého krámku je pro letní měsíce vylepšená a rozhodně lákavá. Nepřehlédněte velké množství novinek, jako trička s originálním potiskem a také v originální neonové barvě, mikiny, a kšiltovky. Navíc rozšiřujeme i dámskou kolekci, již dnes najdete v nabídce dámské tepláky, v následujících dnech také první dámské legíny s logem a nápisem Dynamo.
Pokud jste navíc příznivci sportování, dobrá zpráva – nové kraťasy pro malé i velké a pánské funkční tričko právě dorazily do obchodu. Fanshop v létě prostě nespí.

Nechybí vaší zahradě něco důležitého? Co takhle lehátko v klubových barvách… Navíc dynamická výbava k vodě je nutnost. V nabídce Fanshopu najdete dvoje plavky, frisbee či nafukovací míč, s nímž rozhodně zažijete spoustu zábavy. Nechybí ani ručník a osuška. A až k vodě můžete v klidu dojít v pardubických žabkách.

A kdo před pláží dává přednost aktivní dovolené, pardubácký cyklodres, cyklokalhoty a výbava na kolo jsou záruka sportovních úspěchů.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

A pokud pro je pro vás léto synonymem grilování a dobrého jídla, věřte, že s Dynamem chutná vše lépe. Už máte své chňapky, zástěru a půllitry na správně vychlazené pivo?

Fanshop HC Dynamo Pardubice

Náš Fanshop můžete sledovat na Facebooku či Instagramu. A přes léto se zde pořád něco děje. Nezapomeňte to zkontrolovat na Den otců a také během vysvědčení… čeká na vás několik překvapení. A pokud si chcete být jistí, že vám nic neuteče, existuje jednoduché řešení – newsletter. Pardubáci a Pardubačky, přejeme vám hezké léto!