08.05.2018
Jan Hrabal

BARTH Run se blíží. Přijďte si zaběhat s hráči Dynama!

PARDUBICE — Běháte rádi? Chcete pomoci Dětskému domovu Pardubice! Tak si nenechte ujít BARTH Run v sobotu 19. května 2018 na pardubickém dostihovém závodišti. Kilometrový HC Dynamo Pardubice rodinný běh startuje ve 13.00 hodin a zúčastní se jej také vybraní hokejisté A týmu!

Těšit se můžete již dopoledne od 10.00 hodin na extrémní závod Lion Race, běžecké závody pro všechny věkové kategorie po stopách legendárního dostihu Velká pardubická včetně překonání obávaného Taxisova příkopu. Děti si budou moci při běhu porovnat síly s hokejisty HC Dynamo Pardubice. Na vítěze čekají velmi atraktivní ceny.

Pardubický hokejový klub spolupořádá tento ve snaze pomoci činnosti Dětského domova Pardubice. Zúčastní se jej proto vybraní hokejisté A týmu, vaše dobrovolné startovné pomůže Dětskému domovu Pardubice. Srdečně Vás zveme na BARTH Run! Veškeré informace o akci naleznete na www.barth-run.cz.

Půl hodiny po startu běhu s Dynamem odstartuje BARTH Run Velká pardubická na pět nebo deset kilometrů, později si na své přijdou vyznavači kol, koloběžek nebo ti, kteří se rádi proběhnou se svými pejsky.

Akce se konají v rámci BART Day na Dostihovém závodišti v Pardubicích. Přijďte si užít den plný zábavy, sportu a skvělých zážitků na pardubické dostihové závodiště, připraven pro Vás máme velice pestrý program. Děti si s předstihem užijí Dětský den plný atrakcí a soutěží o hodnotné ceny. Vyhrát můžete dokonce Caravan na víkend.

Prohlédnout a vyzkoušet při testovacích jízdách budete moci automobilové novinky značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Kia, Peugeot, Honda a dokonce i elektromobil TESLA. Na své si přijdou i vyznavači jedné stopy s možností zapůjčení motorek díky celorepublikové akci Yamaha Tour 2018. Stánky s občerstvením jsou samozřejmostí. Celou akcí Vás provede oblíbený moderátor a fanoušek Dynama Pavel Cejnar.

Veškeré informace o této skvělé akci naleznete na www.barth-day.cz.

Časový harmonogram pro BARTH Run Velká pardubická:

  • 9.00 hodin: otevření areálu
  • 10.00 hodin: Lion Race pro dospělé
  • 13.00 hodin: RODINNÝ BĚH HC DYNAMO PARDUBICE pro Dětský domov Pardubice na 1 km – startovné dobrovolné
  • 13.30 hodin: BARTH RUN Velká Pardubická na 5 nebo 10 km
  • 14.45 hodin: vyhlášení BARTH Run Velká Pardubická a dětský běh – hlavní podium
  • 15.15 hodin: DOGRUNNING Velká Pardubická na 5 nebo 10 km
  • 16.15 hodin: KOLO a KOLOBĚŽKY – závod horských kol na 10 km, koloběžky na 5 km
  • 17.00 hodin: vyhlášení DOG RUN a BIKE