29.12.2017
Jan Hrabal

Vánoční hokejový den se povedl. Dynamo děkuje všem svým fanouškům za návštěvu!

PARDUBICE — Opět veliký zájem panoval mezi fanoušky pardubického hokeje o další Vánoční hokejový den. V pátek mohli zhlédnout komentovaný trénink A týmu po utkání s Kometou Brno, hráči pak předávali své zkušenosti v rámci hokejové školy, součástí bohatého programu byly tři autogramiády, prohlídka Tipsport areny včetně kabiny A týmu. Speciální program připravilo Dynamo pro Dětský domov Pardubice, v rámci Vánočního hokejového dne došlo na vyhlášení výsledků výtvarné soutěže, kterou pořádala Nemocnice Pardubického kraje.

Czechoslovak Group Mlékárna Hlinsko McDonald’s Pardubice JTEKT

Fotogalerii z Vánočního hokejového dne si můžete prohlédnout na klubovém Google plus.

Vánoční hokejový den začal klasickým tréninkem mezi dvěma zápasy. Již zítra bude chtít Dynamo bodovat na ledě Liberce, s Bílými Tygry se utká od 16.00 hodin.

Po skončení tréninku zůstali vybraní hráči s trenéry Milošem Holaněm, Pavlem Markem a Petrem Mockem na ledě, aby vedli hokejovou školu, do které se zapojila asi stovka nejmladších fanoušků. Děcka si mohla zastřílet na juniorské brankáře, cenné rady, jak se zdokonalit se v herních činnostech, jim dávali Rostislav Marosz, Jan Ščotka, Marek Trončinský a Tomáš Vondráček

Fanoušci pardubického hokeje si mohli nechat podepsat své oblíbence na třech po sobě navazujících autogramiádách. Partner hokejového klubu – společnost Mlékárna Hlinsko – darovala do soutěže své pochutiny pro nejmenší, hostesky z McDonald’s Pardubice zase pomalovaly obličeje těch nejmenšími roztodivnými barvičkami. Návštěvníci Vánočního hokejového dne se mohli vyfotografovat s JTEKT Girls.

Veliký zájem mezi fanoušky panoval o komentované prohlídky Tipsport areny, davy příznivců zaplnily kabinu A týmu, kde mohli navštívit kromě šatny i masérskou místnost, či regeneraci. Všichni hráči se ochotně se svými příznivci vyfotografovali.

Hokejový klub Dynamo Pardubice připravil speciální program pro děti z Dětského domova Pardubice, se kterým intenzivně spolupracuje. Děcka si mohla projít Tipsport arenou, pohovořit si s Vladimírem Martincem, poté společně přímo v restauraci Hattrick poobědvala s Petrem Čáslavou a Patrikem Poulíčkem.

Zástupci Nemocnice Pardubického kraje a Východočeské galerie v Pardubicích předali dětem ceny z výtvarné soutěže, která se konala během podzimu ve všech pět nemocnicích Pardubického kraje. Povedenou akci zakončila diskotéka přímo na ledové ploše Tipsport areny.

Hokejový klub Dynamo Pardubice děkuje všem fanouškům za návštěvu Vánočního hokejového dne a svým příznivcům přeje vše nejlepší v novém roce!