29.12.2017
Jan Hrabal

Dnes se koná Vánoční hokejový den

PARDUBICE — Tisíce fanoušků přivítá tento pátek pardubická Tipsport arena. Hokejový klub Dynamo Pardubice zve všechny své příznivce na tradiční Vánoční hokejový den, a to hned den po domácím střetnutí s Kometou Brno. Akce začne dopoledním tréninkem a bude pokračovat ráz naráz dalšími aktivitami.

Vánoční hokejový den odstartuje možností zhlédnout komentovaný trénink A týmu, ten se uskuteční ve velké hale Tipsport areny od 10.00 do 10.45 hodin. Bude se jednat o mezizápasový trénink – ve čtvrtek hraje Dynamo s Brnem před zaplněnými tribunami, v sobotu míří do Liberce.

Po skončení tréninku si budou moci návštěvníci Vánočního hokejového dne nazout brusle a absolvovat trénink na ledě pod vedením koučů nebo vybraných hráčů A týmu. Ti se pak podepíší ve čtyřech po sobě jdoucích autogramiádách.

Vánoční hokejový den pak zakončí diskotéka na ledové ploše velké hale pardubické Tipsport areny. Dynamo pozvalo na Vánoční hokejový den také děti z Dětského domova Pardubice, s nimiž vybraní hráči poobědvají.

Během Vánočního hokejového dne si budete moci prohlédnout V. I. P. prostory Tipsport areny, zázemí pro novináře a režie. Největší zájem tradičně panuje o možnost navštívit kabinu A týmu Dynama Pardubice. Nejen do ní vás srdečně zveme!