14.11.2017
Jan Hrabal

Milan Klouček má novou lesklou masku s motivy Dynama

PARDUBICE — Také brankář Pardubic a mládežnických reprezentací do devatenácti a dvaceti let Milan Klouček se může pochlubit novou přilbou. I jeho maska je „postavena“ na pardubických motivech, nechybí na ní ani český lev. A to rovnou dvakrát!

„Na helmě mám hlavně symboly Pardubic, snažil jsem se, aby její motivy byly jednoduché. Když jsem projížděl instagram, zaujala mě maska Michaela Hutchinsona, moc se mi líbila, na jeho motivech mám postavenou svou helmu,“ řekl Milan Klouček.

„Z boků mám znaky Dynama, zezadu dva české lvy a erb Pardubic na jedné straně a číslo. V jednoduchosti je krása, celé vyvedení je super,“ popisoval svou masku brankář, který je v těchto dnech na srazu české hokejové reprezentace do devatenácti let.

Autorem designu jeho helmy je Roman Vítek ze společnosti Foxart. „Celkovou grafiku jsme tvořili, bavili jsme se, co jde a nejde, protože on mi pak helmu stříkal. Vše jsme diskutovali, jsem nadmíru spokojený s realizací. Helma se mi moc líbí,“ prohlásil brankář Dynama.

Ondřej Kacetl, který nedávno představil svou novou masku, zvolil matné provedení. „O tomto jsem neuvažoval, líbí se mi lesklé. Každá varianta má svoje něco. Celková výroba trvala zhruba týden,“ řekl Milan Klouček a pokračoval: „Vloni už nebyly přelepky Tipsportu na bok, proto jsem ji měl v čele. Teď jsem rád využil této možnosti, abychom si mohli pohrát s designem přední části masky.“

Novou masku má již několik dní, zatím se v ní ale nepředstavil. „V minulé masce ještě chytám, doděláváme na nové poslední drobnosti, aby mi seděla perfektně. Pokud budu moci, tak si starou rád doma vystavím, budu mít na ni hezké vzpomínky, že jsem v ní mohl odchytat první extraligová utkání za A tým Dynama,“ doplnil Milan Klouček.

Fotogalerie