23.06.2007
(HoH)

Pardubice bojují o titul. Přijďte je podpořit!

AKTUALIZOVÁNO! Boj v hokejové extralize o nejvyšší post sice nevyšel, ale to neznamená, že Pardubice nemohou získat seniorský titul mezi mantinely. V neděli 24. června 2007 od 11.00 hodin se v malé hale ČEZ Areny střetne ve finále in line hokejové extraligy IHC Bonfire Střída Sport Pardubice s IHC Devils Prozax Zlín. Vstup na toto utkání je zdarma! Přijďte podpořit pardubické in line hokejisty v náročném boji proti úřadujícímu mistrovi! V prvním utkání dokázali Východočeši vyhrát ve Zlíně, zítra v Pardubicích se definitivně rozhodne!

Vstup do finále se Pardubickým náramně vydařil. Takticky vyzrálým výkonem dokázali zvítězit ve Zlíně a pokud zítra uspějí i v malé hale ČEZ Areny, tak budou slavit titul! Východočeši zvítězili zejména díky skvělé druhé čtvrtiny, kterou ovládli v poměru 4:0. Po dvou brankách vstřelili Zdeněk Joudal, Ondřej Heřman a Petr Hemský. O zbývající branky ve zlínské síti se podělili Aleš Hemský, Martin Koudelka, Tomáš Mojžíš a Martin Sekera.

Pardubičtí, v jejichž kádru je několik zvučných hokejových jmen, se pokusí sesadit Zlínské z extraligového trůnu. V semifinále Východočeši porazili Beroun 2:1 na zápasy.

V prvním utkání v domácím prostředí vyhrály Pardubice 8:7 na samostatné nájezdy, když o vítězi rozhodla jediná proměněná penalta Ondřeje Heřmana, předsedy představenstva HC Moeller Pardubice.

V odvetě byli šťastnější Středočeši, doma zvítězili 9:6. Třetí rozhodující duel ale v Berouně vyhrály Pardubice, včera zvítězily 5:4 v prodloužení, když ještě v poslední čtvrtině prohrávaly 1:4, ale pak zázračně otočily stav.

Přijďte podpořit pardubické in line hokejisty, za které hrají například i Aleš Hemský, Dušan Salfický, nebo asistent trenéra HC Moeller Pavel Rohlík! Pokud zítra vyhrají, budou slavit titul. V případě jakékoliv porážky přichází na řadu prodloužení. Série se totiž nehraje na dvě vítězná utkání, ale na dva zápasy.


Finále in line hokejové extraligy, 23.6.2007, 14.00 hodin, Zlín
IHC Devils PROZAX Zlín 6
IHC Bonfire Střída Sport Pardubice 10

Podrobnosti:
Čtvrtiny: 3:2, 0:4, 1:2, 2:2.
Branky Pardubic: Joudal 2, Heřman 2, P. Hemský 2, A. Hemský, Koudelka, Mojžíš, Sekera.