01.11.2017
Jan Hrabal

Martin Kaut natáčel promo videa pro Střída sport

PARDUBICE — Téměř čtyři hodiny strávil v úterý na ledové ploše Tipsport areny pardubický útočník Martin Kaut. Dopoledne i odpoledne absolvoval tréninky, v mezičase si vyzkoušel roli herce. Právě jeho si společnost Střída sport vybrala pro natáčení videí pro propagací nových produktů značky CCM.

Jedna část natáčení probíhala na ledě, druhá pak v kabině A týmu Dynama přesně na místě, kde perspektivní křídelník sedí. „Martin je vycházející tváří značky CCM pro Českou republiku. Natočili jsme jej při různých dovednostních disciplínách s různými produkty CCM,“ uvedl Tomáš Plšek z marketingového oddělení společnosti Střída sport.

Videa budou dostupná do dvou týdnů na sociálních sítích – tedy Facebooku a Instagramu – ke zhlédnutí budou i na webových stránkách www.stridasport.cz. „Martin Kaut je mladý nadějný hokejista, je mu osmnáct let a reprezentantem do dvaceti letech. Z našeho pohledu má i marketingový potenciál, má nakročeno k tomu, aby jednou hrál NHL a jsem rád, že už nyní je tváří námi propagované značky,“ řekl.

„V České republice spolupracuje takhle úzce zatím pouze s Martinem Kautem, hráčem Dynama Pardubice. Oslovujeme i další hokejisty, vše má ale svůj čas a vývoj, takto rozjetá je spolupráce pouze s Martinem,“ doplnil Tomáš Plšek.

Martin Kaut si dle svých slov natáčení užíval, ač některé scény musel tvořit několikrát. „Za mě to byla super akce. Nejvíce se mi líbilo, kdy jsem střílel proti kameře a když jsem musel trefovat lahev v bráně. Občas to bylo docela náročné, třeba sprinty na nových bruslích přes celé hřiště jsme točili sedmkrát, aby to bylo precizní,“ usmíval se.

Odchovanec Žďáru nad Sázavou, který od ledna roku 2015 působí v Pardubicích, je tváří značky CCM. „Tato společnost dodává kompletní výzbroj a výstroj, mám od nich hokejky, rukavice, brusle, s produkty této značky jsem spokojený. Jsem rád, že v nich mohu hrát,“ doplnil Martin Kaut.

Fotogalerie