20.10.2017
Jan Hrabal

Musíme se z utkání poučit, nabádá Rostislav Marosz

PARDUBICE — Utkání na houpačce s dvoubodovým výsledkem pro Pardubice viděli fanoušci v pátek večer v Tipsport areně. Dynamo nastoupilo na Berany jaksepatří, záhy vedlo o dvě branky, Zlín ale dokázal postupně duel otočit. Východočeši se vzchopili ve třetím dějství, kdy srovnali a v nastavení dokonali obrat.

„Vedli jsme 2:0 a nechali jsme soupeře otočit vývoj utkání, to nesmíme dovolit, je třeba hrát chytřeji, když vedeme o dvě branky. Nakonec můžeme být vzhledem k vývoji rádi za dva body, ale musíme se z tohoto utkání poučit a víc si jej vážit,“ hodnotil zápas Rostislav Marosz, jenž první branku vstřelil a na poslední nahrával.

„Po obdržené brance jsme úplně přestali hrát, pak jsme dostali druhou rovnou do šatny, to bylo těžké. Jsem rád, že jsme se ve třetí třetině zvedli a povedlo se nám smazat dva body. Když vedli 3:2, tak po nás vůbec nechodili a my jezdili do plných, ale žádný velký beton to není,“ pokračoval.

Již v tuto neděli červenobílá parta cestuje na severozápad Čech, kde bude chtít Pirátům odčinit prohru z posledního vzájemného utkání. „Do Chomutova se pojedeme poprat o body, abychom nějaké přivezli,“ řekl pro klubový YouTube kanál.