29.08.2017
Jan Hrabal

Nejsem vůbec spokojený, řekl Miloš Holaň po prohře v Edenu

PRAHA — S velmi rozporuplnými pocity opouštěl slávistický stadion hlavní trenér Dynama Miloš Holaň. Jeho svěřenci prohráli druhé přípravné utkání v řadě, sešívanému týmu podlehli 2:3.

„Těžko se mi zápas hodnotí – podali jsme tragický výkon. Náš přístup byl špatný, hráli jsme pomalu…“ nechal se slyšet hlavní trenér pardubických hokejistů.

„Těžko říci, do jaké míry na to měl vliv náš opožděný příjezd do Prahy, kdy jsme museli dvě hodiny sedět v porouchaném autobusu… Nicméně jsme hráli s prvoligovým soupeřem a toho bychom měli porážet. Hráči k zápasu přistoupili velmi laxně, nejsem vůbec v ničem spokojený,“ pokračoval ve svém hodnocení.

Mistrovská soutěž se blíží… „Možná je dobře, že jsme dostali takovou facku. Hráči si to musí uvědomit, že musí do hry dávat vše: chuť, bruslení a mít touhu po vítězství. Dneska jsem tam neviděl vůbec nic takového,“ konstatoval.

„Patrik Polívka si možná myslel, že si moc nezachytá, když bude za extraligovou obranou, ale právě díky němu jsme byli dvě třetiny ve hře. Obrana – špatně, přesilovky – špatně, na dnešním utkání nevidím žádné pozitivum,“ přemýšlel nahlas pardubický trenér.

Dynamo prohrálo předposlední přípravný duel, ten závěrečný sehraje ve čtvrtek v podvečer v Prostějově. „Nechci přeceňovat výhry, ani porážky, je to stále jen příprava. Ale jsou to i varovné signály třeba i pro mě, zda pětky ještě trochu nezměnit. Musíme tvrdě pracovat a myslet dopředu,“ uzavřel v rozhovoru pro klubový YouTube kanál.