29.04.2017
Jan Hrabal

VIDEO: „Srandamač“ s fanoušky uzavřel sezonu 2016/2017

PARDUBICE — Zhruba pětistovka fanoušků v hledišti a padesátka na „hostující“ střídačce si užila přátelské hokejové utkání veteránů Dynama a hráčů A týmu s Dynamo FANS. Všichni se po sobotním poledni pobavili a zasmáli.

„Během sezony jsme nepředvedli nějakou dobrou práci v A týmu. Poděkovali jsme takhle fanouškům, že celou dobu nám fandili a dokonce vyprodali i zápasy baráže. To bylo super. Moc nám pomohli. Proto jsme uspořádali takové utkání,“ řekl asistent trenéra Otakar Janecký, který akci organizoval.

Během zápasu se známý šprýmař převlékl do fanouškovského červeného dresu. „Nemůžeme s fanklubem hrát naplno, dělali jsme to pro ně. Jsme rádi, že se to povedlo. Bylo nás jedenáct, a tak jsme si zahrál i za fanoušky, aby si kluci mohli zahrát ve dvou pětkách. V brance se ukázal Tomáš Rolinek a Martin Růžička se může třást o svou pozici, protože se Tomášovi zápas povedl,“ dodal s úsměvem.

Netradiční forma setkání s fanoušky se líbila i kapitánovi pardubického A týmu. „Děkujeme Otovi, že takovou akci domluvil. Je to hezká možnost poděkování fanouškům za podporu. Zahráli jsme si spolu a užili si fajn odpoledne. Sranda byla,“ řekl brankář v sobotním utkání Tomáš Rolinek.

„Já jsem vždycky radši chytal, ale můj talent nikdo neodhalil,“ rozesmál se a doplnil: „na každé podobné exhibici se rád přesunu do brány, Ota Janecký mi to dovolil, za to jsem rád. Překvapilo mě, kolik dorazilo lidí. V Pardubicích hokej táhne, mockrát děkujeme! Pauza po sezoně bude krátká, už brzy najedu na letní přípravu, abych se co nejkvalitněji nachystal na novou sezonu.“

Ve veteránském týmu si zahrál také primátor města Pardubic Martin Charvát. „Byl to krásný a těžký zápas, v němž vyhráli fanoušci Dynama, stejně jako v celé sezoně za svou podporu. Gratuluji jim! Překvapilo mě, jak se všichni na ledě bavili, atmosféra byla úžasná. Moc jsme si to užili!“ řekl předseda dozorčí rady Dynama.

Fotogalerie