19.02.2017
Jan Hrabal

VIDEO: Tlak teprve přijde, uvědomuje si Marek Trončinský

PARDUBICE — Svůj bývalý klub porazit nepomohl – ani počtvrté se hokejistům Dynama nepodařilo zdolat Mladou Boleslav. Zápas sice po trefě Tomáše Rolinka rozjeli slibně, druhá třetina a čtyři obdržené branky zcela změnily vývoj střetnutí. Pardubice prohrály 3:6. „Nevím, čím je, že se po obdržené brance tak sesypeme,“ smutnil obránce Marek Trončinský.

Pardubičtí hokejisté prohrávali 1:5, v závěrečné pětiminutovce sice dvěma brankami umazali ztrátu na polovic, hosté si ale tříbodové vítězství pohlídali. „Teď nejsme pod velikým tlakem. Pak už to ale takhle nepůjde. Musíme se připravit na to, že ten teprve přijde,“ prohlásil zadák Dynama.

„Z angažmá v Pardubicích mám jen pozitivní pocity – tady je opravdu všechno super. Jen ten hokej nám zatím moc nejde, ale to musíme otočit. Když jsem sem jezdil jako soupeř, nevěděl jsem, že Dynamo je až taková značka. Teď si to uvědomuji, navíc k nám jezdí soupeři a přejí nám, ať to zachráníme, taková upřímnost asi něco znamená,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.